МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Зегин како општествена одговорна компанија

Уште од своите почетоци ЗЕГИН стана препознатлив по своите хуманитарни акции при големи природни катастрофи во земјата и во странство, како и по хумани гестови кон поединци на кои им е потребна финансиска помош за операции, скапи увозни лекови, како и неопходни производи за секојдневна грижа.

За 32 години колку што постои Зегин има донирано во :

  • Верски објекти
  • Верски училишта
  • Спортисти, спортски клубови, здруженија и спортски настани 
  • Културно-забавни настани
  • Здраствени установи
  • Училишта
  • За домовите со деца без родители, деца со посебни потреби
  • Семејства на кои им е потребна помош

Најголема донација на Зегин во сите 32 години од неговото постоење се пониските цени од конкурентите.

Тоа е најголемата гордост на ЗЕГИН и вработените.