МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
About Us

Профил на Зегин Групација Првa и најголемa веледрогерија во Македонија Основните активности на веледрогеријата Зегин вклучуваат внатрешена и надворешна трговија со лекови, медицински помагала, диететски, макробиотски и козметички производи.

Компанијата е една од најголемите и најуспешните во Република Македонија, со најдобра инфраструктура и најширока дистрибутивната мрежа.

Во 28 години од своето постоење таа стана лидер на македонскиот пазар, глобална компанија со удел на пазарот од 60%. Соработува со 400 аптеки низ Републиката, со клинички центри и општи болници.

ЗЕГИН ФАРМ - СКОПЈЕ е синџир на 150 аптеки. Зегин Фарм започна со работа во 1993 година нејзината основна дејност се состои од продажба на мало на лекови, пара- лекови и медицински помагала, исхрана производи, додатоци во исхраната, макробиотика и козметика. Зегин Фарм е лидер во републиката по број на опслужени клиенти, со пазарен удел од 65 %. Затоа, слоганот  "Фармацевтски бисер на Македонија" е со право заслужен.

ЗЕГИН МЕДИКА, СКОПЈЕ - поликлиника Здравствена организација. Поликлиниката Зегин Медика, започна да работи во 1998 година. Во прилог на обезбедување на пациентите со лекови, нашата цел беше исто така да им се овозможи стручна помош за нивните здравствени проблеми. Зегин Медика ги нуди следните услуги: општи прегледи со био- хемиска лабораторија наменета за општи био-хемиски анализи, комплетна крвна анализа, ЕКГ, абдоминален ултразвук и остеопороза терапија.