МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Терминот за достава го бирате самите

ЗЕГИН ДОО

Зегин ДОО е директен и ексклузивен увозник на лекови, додатоци во исхрана и козметички производи од реномирани светски брендови.

Во 34 години од своето постоење Зегин стана лидер на македонскиот пазар, кој соработува со аптеки, клинички центри и општи болници низ целата држава