МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Аплицирај и вработи се

Сакате да бидете дел од тим со високи перформанси и одлучни сте, самомотивирани, амбициозни, сакате и уживате во задачите кои се разновиди, бараат интензивна соработка и тимски предизвик, тогаш сте кандидатот што го бараме.

Zegin Mladina Kariera Mk

Во продолжение разгледајте ги сите отворени работни позиции во Зегин:

 
One file only.
5 MB limit.
Allowed types: jpg, jpeg, png, txt, pdf, doc, docx.