МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Грижа за корисници

Вашето мислење ни е навистина важно со цел да го унапредиме Вашето корисничко искуство. Зегин Онлајн секојдневно се унапредува и доразвива за да може да одговори колку може повеќе на сите Ваши желби и барања. Затоа Ве поттикнуваме да го оставите Вашето мислење во делот Анкета или Ваши искуства за да ги дознаеме Вашите потреби.

Анкета

Ваши искуства

Општи услови за користење / Kushtet e përgjithshme të përdorimit

Достава, услови, избор на термини

Често поставувани прашања

Доколку пак имате некое прашање, повелете пополнете ја формата подоле за да може да Ви одговориме