Миладиновци

Миладиновци

Адреса: ул. 8 бр. 67 с. Миладиновци, Илинден, Скопје
Телефон: 022/ 530 842

Работно време: 08:00 - 16:00
Сабота:  /
Недела: /

Договор со ФЗОРСМ
Да
location_on Прикажи на мапа