МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
ЗЕГИН Онлајн

ZEGIN Online е интернет продавница во рамките на Зегин групацијата. Својот почеток го бележи во август 2021 година. Од тогаш секој месец бројот на задоволни клиенти рапидно се зголемува.

Главна карактеристика, по која се разликува од останатите веб продавници е точна и навремена достава и тоа истиот ден, во термин кој клиентите сами си го одбираат. Секако постои можност и за закажување на термин за достава после неколку дена, по барање на клиентите. Нарачките се секогаш уредно спакувани и доставени до влезната врата на домот. Испорака се врши секој ден, освен на државни празници и неработни денови.

На првите Ecommerce Awards 2021 кои ги организираше асоцијацијата за е-трговија на Македонија, интернет продавницата на Зегин беше номинирана во неколку категории, а го освои првото место во категоријата ”Најпопуларна е-продавница”, што претставува уште една потврда дека квалитетот, професионалноста, вложениот труд и љубов секогаш резултираат со успех

 

Nagrada