МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Стипендии

Фондација Др. Верица Механџиска веќе долго низ годините е една од најзначајните карактеристики од целокупноста на компанијата Зегин. Со хуманост, грижа и секојдневна помош, фондацијата придонесува во посреќно и здраво општество. 

Тука може да прочитате подетално за стипендиите кои ги нуди фондацијата.

 

Fondacija dr. Verica Mehangiska