МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
HUB Младина

HUB Младина претставува програма за вработување, кариера и кариерен развој во општеството. Програмата е создадена со цел поддршка на младата популација (средношколци, студенти во тек на студии, дипломирани и магистрирани студенти) во државата, кариерен развој на тековни вработени, воведување на нововработените, развој на таленти и усовршување на знаењето преку посетување на обуки и семинари, а воедно и целосна менторска поддршка на практиканти.
Програмата се раководи според следните вредности:

  • Грижа - здравјето и благосостојбата на вработените е наш прв приоритет
  • Интегритет и компетентност - нашите вработени практикуваат да работат во услови кои ја поддржуваат професионалната независност, расудување и интегритет на себе и на другите
  • Извонредост - Посветено работиме на своите задачи, а достигнувањата ги мериме преку показатели и почит на вредностите, учиме низ искуство и се трудиме да не правиме грешки

HUB Младина ги опфаќа следните програми:

Video file