МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
ЗегИН Младина

ЗегИН Младина претставува еден сосема поразличен и уникатен систем за вработување на кандидати, нов начин за стекнување на искуство и знаење, унапредување на вештините на кандидатите со или без работно искуство.

Уникатноста на платформата ЗегИН Младина се одликува со учење и воведување во работата од страна на успешен и професионален тим, стекнување со дополнителни знаења, надоградување на вештините преку најразлични обуки и тренинзи, забавно учење на работниот материјал преку игра наречена гемификација и наградување на најдобрите.

Повеќе околу програмите кои ги опфаќа ЗегИН Младина може да прочитате тука.

Siguren start Zegin Kariera Mladina