МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна само во Скопје и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Новости и настани

Mesec na masko zdravje

Др.Маја Милованчева Поповска

Donacija Detska Klinika

насловна

ranci

Pehcevo 2022

СОС детско село

East Gate Mall

сензорна соба

 

еко акција

 

Nagrada

 

turnir        

 

senzorna soba zegin

 

vodici zegin

 

francuska umetnost i zegin

 

zegin humanost

 

Zegin edukacija

 

Francuska ambasada

 

zegin sportska oprema

 

donacija voda zegin

 

donacija  zegin