МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна само во Скопје и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Зелено смути со хлорела

Состојки:

Хлорела смути

Ставете ги сите состојки во блендер, измешајте ги и тоа е тоа!