МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Терминот за достава го бирате самите

Компанијата Зегин дел од "Фестивал на дувачки оркестри – Пехчево 2022"

Компанијата ЗЕГИН беше дел од дел од дванаесеттото издание на "Фестивалот на дувачки оркестри – Пехчево 2022",една од најреномираните културни манифестации во Малешевијата, која по 2 годишна пауза повторно се одржа, на радост на сите присутни.

Pehcevo 2022
По тој повод, во периодот од 13 до 16 јули на плоштадот Св. Петар и Павле во Општина Пехчево настапија многу реномирани музички ѕвезди од македонската естрада, а бројната публика од сите генерации уживаше во овие четири фестивалски денови.

Pehcevo 2022

Pehcevo 2022

Pehcevo 2022