МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Извлечени се добитниците на вредни награди во големата наградна игра на Зегин во Охрид, Струга, Гостивар и Куманово

На 16.12.2022 година во Дирекцијата на Зегин во Скопје, во присуство  на нотар, претставници од маркетинг секторот и од Аптеките на Зегин беа извлечени добитниците на наградите од големата наградна игра во аптеките на Зегин во Охрид, Струга, Гостивар и Куманово која траеше од 04.11.2022 - 04.12.2022 година.

nagradna igra zegin

 

Подолу се објавени имињата на добитниците:

 

ОХРИД:

Производи од Зегин:

 1. Стојанка Бимбилоска
 2. Геља Трифуноска
 3. Ѓорги Вангеловски

Апарат за мерење шеќер сет глукометар со 50 ленти гратис MEDISIGN

 1. Ружди Абас

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Сашо Тасески 

Телевизор JVC LT- 32VHE5100 LED SMART TV

 1. Анис Сефиданис

Таблет PC SAMSUNG Galaxy Tab A8 2021 GRAY

 1. Илија Божиноски

Телефон SAMSUNG GALAXY A53 SM- A536 5G WESOMEBLU DUAL SIM LIGHT BLUE

Биљана Нејкоски

 

СТРУГА:

Производи од Зегин:

 1. Стојанка Лазареска
 2. Севдија Куртиши
 3. Едона Зиба

Апарат за мерење шеќер сет глукометар со 50 ленти гратис MEDISIGN

 1. Бобан Блажески

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Софија Т. Махоски

Телевизор JVC LT- 32VHE5100 LED SMART TV

 1. Ѓоко Поповски

Таблет PC SAMSUNG Galaxy Tab A8 2021 GRAY

 1. Николче Џеровски

Телефон SAMSUNG GALAXY A53 SM- A536 5G WESOMEBLU DUAL SIM LIGHT BLUE

 1. Александар Радески 

 

ГОСТИВАР:

Производи од Зегин:

 1. Абдулаки Ибраими
 2. Мерита Идризи Речани
 3. Дашурије Селими

Апарат за мерење шеќер сет глукометар со 50 ленти гратис MEDISIGN

 1. Елени Наумоска

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Маја Анѓелеска

Телевизор JVC LT- 32VHE5100 LED SMART TV

 1. Мукрем Асипи

Таблет PC SAMSUNG Galaxy Tab A8 2021 GRAY

 1. Даниела Серафимовска

Телефон SAMSUNG GALAXY A53 SM- A536 5G WESOMEBLU DUAL SIM LIGHT BLUE

 1. Цветан Ристески

 

КУМАНОВО:

Производи од Зегин:

 1. Илина Ѓелевски
 2. Александар Димитријевски
 3. Ана Спасиќ

Апарат за мерење шеќер сет глукометар со 50 ленти гратис MEDISIGN

 1. Томислав Крстевски

Апарат за мерење притисок ALPHAGO - MEDU60 

 1. Наџије Бакија

Телевизор JVC LT- 32VHE5100 LED SMART TV

 1. Драгана Ивановска

Таблет PC SAMSUNG Galaxy Tab A8 2021 GRAY

 1. Магдалена Стојчевска

Телефон SAMSUNG GALAXY A53 SM- A536 5G WESOMEBLU DUAL SIM LIGHT BLUE

 1. Оливера Трајковска 

*Напомена:

Организаторите на наградната игра имаат целосно право да извлечат нови добитници доколку бидат откриени нерегуларности во врска со првоизвлечените добитници (фискалната сметка не е зачувана, не се јавуваат на телефонски број и сл).

Честитки до сите добитници!