МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Терминот за достава го бирате самите

ЗЕГИН Аптеки

Зегин Фарм успешно функционира повеќе од три децении благодарение на доброто управување и стратегија за развој која се базира на најсовремените светски достигнувања.

Основната дејност се состои од продажба на лекови, медицински помагала, додатоци во исхраната, козметика, органска храна.

Успехот се должи на професионалниот и посветен персонал, на широкиот асортиман од над 25 000 производи со најприфатливите цени. Ова го прави Зегин Фарм лидер во Република Северна Македонија по број на услужени и задоволни клиенти.

Затоа и заслужено го носиме епитетот "Фармацевтски бисер на Македонија"

Зегин во моментов има над 160 аптеки ширум целата држава.

Zegin apteka