МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
ЗЕГИН ДОО

Зегин ДОО е директен и ексклузивен увозник на лекови, додатоци во исхрана и козметички производи од реномирани светски брендови.

Во своето тридецениско постоење (од далечната 1989 година), Зегин стана лидер на македонскиот пазар, кој соработува со аптеки, клинички центри и општи болници низ целата држава