МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Фондација Др. Верица Механџиска

Хуманоста како гранка која е карактеристична за Зегин уште од самите почетоци продолжува да расте и да се развива. 

Фондацијата Др. Верица Механџиска продолжува и понатаму со хуманата мисија да помага онаму каде што е најпотребно, следејќи ги чекорите, визијата, добрината и хуманоста кои самата Др.Верица Механџиска ги поседува. 

Фондацијата континуирано донира во болници и медицински установи, за потребите на медицинскиот кадар или на пациентите, социјално загрозени семејства и на сите оние на кои им е потребна подадена рака.