МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Летно работно време на аптеките

Letno rabotno vreme

Со клик на сликата може да го видите летното работно време на сите аптеки.