МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.000 денари

Терминот за достава го бирате самите

NATURE’S FINEST

Операторот со храна ЗЕГИН ДОО Скопје, врши отповикување на следниот производ:

БИО Ѓумбир во прав 100 г,

Сериски број/лот: L102112400, L102112500, L072115500 

Рок на употреба 21.11.2022 и 28.09.2022

Причини за повлекување: небезбеден производ

Врз основа на резултатите од анализата на ѓумбирот, утврдено е дека количината на пестицид од етилен оксид е надмината.