МОМЕНТАЛНИ АКЦИИ

Услугата за достава е достапна на територијата на целата држава и истата е бесплатна со нарачка над 1.500 денари.

Имате можност за избор на термин за достава.

 
Зегин донираше училишни материјали за децата на кои им е најпотребно

"Една книга, едно пенкало и едно дете можат да го променат светот!"   Малала                                          

Пред почетокот на новата учебна година, ZEGIN и фондација "др. Верица Механџиска" за дечињата на кои им е најпотребно донираа  преку 150 училишни ранци, полни со тетратки, моливи, боици (дрвени, фломастери, водени и темперни), четки, линијари, пенкала, гуми, блокови, колаж...или, сѐ што му е потребно на едно дете во училиште!!!

Школски материјал
Почетокот на новата учебна година треба да претставува радост за секое дете, бидејќи, како што се вели, образованието е клуч за отклучување на светот!