VISOCOR HM 60 Дигитален апарат за мерење крвен притисок, за рачен зглоб

VISOCOR HM 60 Дигитален апарат за мерење крвен притисок, за рачен зглоб
2.800,00 ден.
0
Производот сѐ уште не е оценет
Бренд
Шифра
010528C
favorite_border

Опис на производот

Visocor HM60 овозможува мерење на систолниот и дијастолниот притисок и пулсот на рачен зглоб кај возрасни.

  • Уредот користи осцилометриски метод за мерење на крвниот притисок и пулсот. Клинички тестирана точност на мерење ISO 81060-2. Приказ на неправилен пулс
  • Функција за графички приказ за лесно категоризирање на мерењето (функција на семафор на СЗО)
  • Меморија за 120 мерења со приказ на просечна вредност
  • Инфлација со прилагодена манжетна. Приказ на датумот и времето на мерење. Обликувана манжетна големина 13,5 - 19,5 цм
  • Кутија за чување манометар

Уредот мора да се користи во согласност со методите опишани во упатствата за употреба и не смее да се користи за други намени. Внимателно прочитајте го упатството за употреба пред да го користите уредот.

Пакување: 1 апарат за крвен притисок

Мислења на потрошувачи

Споделете го вашето искуство со овој производ!
Регистрирај се / Најави се