BIBS Резервни цуцли за шише, со среден проток (2+ м), 2 парчиња

Bibs Bottle Nipple Medium Flow 2 pack cucli za sisinja
BIBS Резервни цуцли за шише, со среден проток (2+ м), 2 парчиња
499,00 ден.
0
Производот сѐ уште не е оценет
Бренд
Шифра
056294C
favorite_border

Опис на производот

Bibs Bottle Nipple Medium Flow Резервни цуцли за шише, со среден проток.

  • Тркалезна резервна цуцла од природна гума латекс
  • Препорачано од акушерки за поддршка на природното доење
  • Дизајниран со функција против грчеви

Тркалезната брадавица промовира слична техника на поставување на јазикот и цицање при доење, бидејќи тркалезната форма им овозможува на страните на јазикот да се подигнат и да се заглават околу брадавицата, исто како што тоа го прави за време на доењето.
Ова, исто така, ја спречува конфузијата на „брадавицата“ ако и доите и дохранувате со шише.

Брадавицата е опремена со вентил против грчеви, кој испушта воздух што го намалува воздухот што се голта додека се храни.

Брадавицата е произведена од природна гума латекс. Бидејќи латексот од природна гума е природен материјал, може да се појават варијации во боја.

Пакување: 2 цуцли.

Мислења на потрошувачи

Споделете го вашето искуство со овој производ!
Регистрирај се / Најави се

Албански

Thithat e shisheve me rrjedhje mesatare BIBS

  • Thitha e rrumbullakët në latex gome natyrale
  • Rekomandohet nga mamitë për të mbështetur ushqyerjen me gji natyral
  • Projektuar me funksion kundër konvulsioneve

Një thithkë e rrumbullakët promovon një teknikë të ngjashme të vendosjes dhe thithjes së gjuhës gjatë ushqyerjes me gji, pasi forma e rrumbullakët lejon që anët e gjuhës të ngrihen dhe të mbërthehen rreth thithkës, ashtu siç bën gjatë ushqyerjes me gji. Kjo gjithashtu parandalon konfuzionin e 'thimthave' nëse jeni duke ushqyer me gji dhe me shishe.

Cipa është e pajisur me një valvul kundër spazmës, e cila lëshon ajrin që redukton ajrin që gëlltitet gjatë ushqyerjes.

Thitha është prej latex gome natyrale. Për shkak se lateksi i gomës natyrale është një material natyral, mund të ndodhin ndryshime ngjyrash.